OM OSS

SEDAN 1995 HAR VI SKAPAT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR GRÖNA INOMHUSMILJÖER

Det finns säkert flera olika anledningar till varför varför vi fått en så stark position inom vårt lilla område, stora krukor anpassade för arbetsplatser, shoppingstråk och andra offentliga miljöer.

Vi hoppas dock att det är vårt ständiga ambition att utveckla vår kollektion är den starkast vägande orsaken. Vi är helt enkelt fokuserade på att försöka erbjuda det allra bästa världen har att erbjuda, både vad det gäller kvalitet, miljöhänsyn och design.

Det är också därför vi kan konstatera att mycket av det vi levererat under 25 år, fortfarande står där de en gång placerades.

EGEN DESIGN

De flesta av våra kollektioner är framtagna under egen regi. Genom täta band med några av Sveriges främsta färg- och formkännare fångar vi aktivt upp såväl aktuella formspråk och kommande designtrender.

PRODUKTIONS- OCH KVALITETSÖVERVAKNING

Vår tillverkning sker hos noggrant selekterade fabriker över hela världen. Vi håller ständig kontroll på allt från materialval till att uttalade arbets- och miljöstadgar efterföljs.

KOLLEKTIONSBESTÄNDIGHET

Vi arbetar efter att skapa långlivade produktserier som under lång tid kan ersättas och kompletteras. En trygget om eventuella skador skulle uppstå och vid framtida om- och tillbyggnader.